Shumë i motivuar
për sfidën tuaj

Sigurimet, financimet, patundshmëritë, kontabiliteti si dhe sfidat administrative janë pasioni ynë. Për të gjitha këto detyra ne ju ofrojmë mbështetjen tonë me bazë profesionale dhe të besueshme.

Stafi prezanton veten

Ne jemi aktivë prej tashmë 20 vitesh në këshillimet për sigurime dhe kujdesemi për më shumë se 1000 klientë. Për këtë arsye ne ju qëndrojmë pranë jo vetëm me këshilla dhe veprime por edhe me një përvojë të madhe.

Përfitoni nga standardi ynë i lartë i cilësisë, i cili pasqyrohet në secilën detyrë të caktuar. Mënyra e jonë e përpiktë dhe e saktë e punës, do të ju mahnitë. Veç kësaj, ne do të ju bindim me propozimet e strukturuara të zgjidhjeve, të cilat do të jetësohen pa problem ne praktikë dhe do të optimizojnë proceset tuaja të punës.

Ekipi i ri, dinamik i përbërë nga ekspertët e mirinformuar të fushës dhe ekonomistët e biznesit, është lehtë i arritshëm në zemër të Zvicrës, në Opfikonin e bukur (Glattpark) në afërsi të Cyrihut.

Teuta Kerhani
Pronare / Drejtuese
Specialiste e sigurimeve
t.kerhani@fenix-zh.ch
+41 78 812 28 03
Avni Rifati
Menaxher kryesor i shitjes
a.rifati@fenix-zh.ch
+41 44 514 40 00
Aina Hoti
Këshilltare
a.hoti@fenix-zh.ch
+41 78 641 50 58
Magribe Hajdari
Këshilltare
m.hajdari@fenix-zh.ch
+41 78 874 21 04
Loreta Dushi
Nxënëse, komercialiste, EFZ
l.dushi@fenix-zh.ch
+41 44 514 40 00
Leandra Kryeziu
Nxënëse, komercialiste, EFZ
l.kryeziu@fenix-zh.ch
+41 44 514 40 00

Partnerët tanë

Nëse jeni të interesuar të punoni së bashku, ne do të ishim të lumtur të ulemi me ju për t'u njohur me ju ose biznesin tuaj. Këshillat tona bazohen në respekt dhe besim, ne nuk ju shtyjmë për asgjë. Ju duhet të punoni me ne vetëm nëse kimia është e drejtë dhe zgjidhjet tona janë bindëse.

Këtu ju mund të kërkoni takimin tuaj personal këshillues, pa detyrime

Na kontaktoni