Avanset e parave të gatshme -
për më shumë hapësirë financiare

Po ëndërroni mobilje të reja? Një makinë e zbukuruar?
Apo keni një ëndërr tjetër?
Dëshirat tuaja realizohen me një kredi në para.

  Të dhënat për kredinë

  Fushat e shënuara me * duhet të plotësohen patjetër  Të dhënat personale


  Gjendja financiare

  12X13X14X
  12X13X14X
  POJO


  Të dhënat personale të partnerit

  12X13X14X


  Ngarkimi i dokumenteve  Nëse nuk i keni dokumentet për ti ngarkua, ju duhet të na i dërgoni me E-Mail ose dërgesë postare brenda 7 ditësh.

  *Miratimi i kredisë është i ndaluar me ligj nëse konsumatorin e ngarkon me borxh (Neni 3 UWG)

  Ky sajt mbrohet nga reCAPTCHA dhe zbatohen Politika e Privatësisë dhe Kushtet e Shërbimit të Google.